CJO GLOBAL

CJO GLOBAL

Menaxhimi i rrezikut tregtar ndërkufitar dhe mbledhja e borxhit lidhur me Kinën

SHËRBIMET KRYESORE

Zgjidhja e mosmarrëveshjeve tregtare

Mbledhje borxhi

Mbledhja e vendimeve dhe vendimeve të arbitrazhit

Anti-Falsifikim dhe Mbrojtje IP

KATËR ARSYE PËR ZGJEDHJE CJO GLOBAL

Burimet lokale

Ne jemi të përgatitur mirë në ligjet lokale, kulturat dhe njohuritë e biznesit, dhe mund të mobilizojmë burimet e nevojshme lokale, duke na mundësuar t'u ofrojmë klientëve tanë shërbime më efektive.

Komunikimi ndërkulturor

Ne jemi njohës të mirë të kulturës dhe praktikës së biznesit ndërkombëtar dhe njohim rrjedhshëm disa gjuhë, duke siguruar komunikim më efektiv me klientët tanë.

Perspektiva të Brendshme

Ekspertët tanë kanë përvojë të gjerë pune në firmat kryesore ligjore dhe kompanitë tregtare, dhe një kuptim të mirë të mënyrës së biznesit dhe statusit në kohë reale të aktorëve të tregut në Kinë, si prodhuesit, tregtarët, importuesit, shpërndarësit, platformat e tregtisë elektronike dhe falsifikimet. prodhuesit e produkteve, duke na mundësuar të formulojmë strategji më të synuara për klientët tanë.

Zgjedhja e klientit

Deri në fund të vitit 2021, ne kemi ofruar shërbime për qindra klientë nga 58 vende në Evropë, Amerikën e Veriut, Lindjen e Mesme dhe Amerikën Latine, me një normë riblerje shërbimi prej 32.6%.

postimet e fundit

Libri i Bardhë mbi Arbitrazhin Ndërkombëtar dhe Ndërmarrjet Kineze

Komisioni Ndërkombëtar i Arbitrazhit Ekonomik dhe Tregtar të Kinës (CIETAC), Qendra Ndërkombëtare e Arbitrazhit të Singaporit (SIAC) dhe Gjykata Ndërkombëtare e Arbitrazhit të Dhomës Ndërkombëtare të Tregtisë (ICC) kanë administruar një numër të madh çështjesh arbitrazhi ndërkombëtar që përfshijnë ndërmarrje kineze. Lexo më shumë "Letra e Bardhë për Arbitrazhin Ndërkombëtar dhe Ndërmarrjet Kineze"

Si të përdorni regjistrimet si prova në proces gjyqësor në Kinë?

Regjistrimi i bisedës suaj, megjithëse është regjistruar pa lejen tuaj, mund të paraqitet si provë në gjykatat kineze. Kjo mund të jetë mjaft e ndryshme nga rregullat e provave në disa vende të tjera. Lexo më shumë "Si të përdorim regjistrimet si prova në proces gjyqësor në Kinë?"

Pyetje dhe përgjigje GLOBAL

Turqi | Çfarë masash mund të marrë një kreditor nëse debitori nuk e zbaton aktgjykimin?

Gjatë procedurës së njohjes-përmbarimit, kreditori ka të drejtë të kërkojë masën e ndërmjetme nga gjykata e autorizuar, të sekuestroj dhe të ngrijë pasuritë e luajtshme dhe të paluajtshme të debitorit. Lexo më shumë "Turqia | Çfarë masash mund të marrë një kreditor nëse debitori nuk e zbaton vendimin?"